Jaguardag

Dinsdag 21 februari (krokusvakantie) - Brussel (kantoor WWF)

16

Wat weet jij over jaguars? WWF nodigt al haar Rangers graag uit op het kantoor in Brussel om alles te leren over deze bedreigde diersoort. Een activiteit om niet te missen!

Wat mag je verwachten?

Een dag vol jaguarplezier! ROAAR!! Met een quiz en spel ontdekken we alles over jaguars en waarom deze dieren bedreigd zijn. Kinderen uit het Amazonewoud in Ecuador tonen op een creatieve manier hoe zij samenleven met de Jaguar. En dan… is het aan jullie !

Deze activiteit is ook een unieke kans om het kantoor van WWF te bezoeken.

 

  • Er is een groep in de voormiddag (van 10u tot 12u30)
  • Een groep in de namiddag (13u30 uur tot 16u00). 

Deze activiteit is VOLZET! Wie zich nu nog inschrijft komt op de wachtlijst terecht. We houden je op de hoogte indien er een plaatsje vrijkomt. Stuur hiervoor een mailtje naar rangers@wwf.be

Bij de inschrijving geef je jouw voorkeur op voor een groep. Nadien krijg je een bevestiging van jouw inschrijving en in welke groep je zit.

De activiteit is alleen voor WWF-Rangers (6-14 jaar). Maar het kantoor bevindt zich op 5 minuten wandelen van het centrum van Brussel. Ouders hoeven zich dus niet te vervelen! 

Add a heading 72 35 in 5

Praktische info

Wanneer?
Dinsdag 21 februari (krokusvakantie)

  • Een groep in de voormiddag (van 10u tot 12u30)
  • Een groep in de namiddag (13u30 uur tot 16u00) 

Waar?
Kantoor WWF-België
Emile Jacqmainlaan 90
1000 Brussel

Hoe te bereiken?
Het WWF-kantoor is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, op 5 minuten wandelen van het Brouckèreplein en op 10 minuten van Brussel Noord. 

Voor wie?
Alleen voor WWF-Rangers (6 tot 14 jaar)

Prijs?
Gratis